13/09/2011

Derfor skal du være linsefri mindst en uge før forundersøgelse og operation

Kontaktlinser påvirker hornhindens form og struktur og kan give falske og unøjagtige målinger ved en forundersøgelse. Det er bl.a. disse data, der anvendes ved selve laseroperationen.

En stabil og “sund” hornhinde er afgørende for et nøjagtig og godt resultat.

Den tid, det tager for hornhinden til at “komme sig” fra en kontaktlinse afhænger af, hvilken type linse, du bruger, og hvor længe og hvor ofte du bruger dem:

For bløde linser, tager det omkring en uge

For døgnlinser, som du har på dag og nat, tager det omkring to uger

For hårde linser, tager det omkring tre uger, nogle gange længere. Check med os, hvis du bruger disse linser.

Mange mennesker bruger kun linser og har opgivet deres briller for mange år siden. Så det kan være svært, upraktisk og dyrt at købe nye briller bare for at bruge dem i en uge. Hvis det er tilfældet, kan du komme til en konsultation, hvor vi laver mange målinger, finde ud af, hvilken type operation der er bedst for dine øjne og selvfølgelig får du al den information du har brug for. Hvis du efter konsultationen ønsker at gå videre og få opereret dine øjne, så er du tvunget til at gå linsefri i minimum en uge, alt afhængig af linsetypen.

Dette er så, at hornhinden får tid til at genvinde sin naturlige form og dermed, at resultatet vil være så godt som overhovedet muligt. På selve operationsdagen vil der også blive foretaget en masse målinger af dine øjne, for at bekræfte tidligere målinger, så vi dermed er helt sikre på de styrker der skal opereres.

Det handler om at finde den bedst mulige løsning for dig.

Du kan få mere information på www.vardalaser.dk eller tlf. 70 20 97 20


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 
Domain: vardalaser.dk