Jeg vil klart anbefale Vårda Øjenklinik til andre.


Jeg vil klart anbefale Vårda Øjenklinik til andre.

Jeg vil klart anbefale Vårda Øjenklinik til andre.

Den var første kontakt med Vårda Øjenklinik var yderst professionel, informativ og i trygge rammer.

Før, under og efter forundersøgelsen var jeg ikke nervøs eller betænksom på nogen måder. Jeg følte der var styr på tingene og jeg fik en god vejledning og information om selve operationen.

Jeg var nervøs før selve operationen. Under operationen følte jeg mig tryg og i sikre hænder. Jeg havde læst godt på lektien før operation og talt med andre, der havde fået lavet samme operation og vidste, hvad jeg gik ind til.

24 timer efter operationen fik jeg det rigtig skidt og havde meget ondt. Det varede i ca. 2 døgn, hvor jeg var sengeliggende. Jeg havde heldigvis forberedt mig godt og lagt lydbøger over på min Ipod, som jeg kunne ligge og lytte til, da jeg slet ikke kunne holde ud at opholde mig i rum med lys eller se fjernsyn. Efter de to første døgn kunne jeg være i rum med lys og se fjernsyn. Jeg gik dog med solbriller indendørs på 3. dagen, da jeg stadig var meget lysfølsom. På 4. dagen havde jeg det godt og på 5. dagen fjernede jeg de beskyttende linser. Det føltes ikke som den store forandring at få dem ud og jeg synes stadig mit syn var lidt sløret, hvilket bekymrede mig lidt. Men allerede dagen efter var synet bedre og dag for dag efterfølgende blev mit syn skarpere og skarpere. Allerede efter et par uger, var mit syn klart og rimelig skarpt og jeg kunne læse skilte på lang afstand, hvilket jeg ikke kunne før operationen, uden briller eller kontaktlinser.

Jeg har et positivt og professionelt indtryk af Vårda Øjenklinik. Jeg føler mig velkommen og godt taget imod, når jeg er til kontrol. Jeg vil klart anbefale Vårda Øjenklinik til andre. 
Domain: vardalaser.dk