Det var her, at jeg fandt jeg ud af, at Vårda Øjenklinik ikke er en pengemaskine...


Det var her, at jeg fandt jeg ud af, at Vårda Øjenklinik ikke er en pengemaskine...

Det var her, at jeg fandt jeg ud af, at Vårda Øjenklinik ikke er en pengemaskine..

Historien fra en MEGET glad og tilfreds kunde!

Jeg blev anbefalet Vårda Øjenklinik gennem en arbejdskollega, samt en gammel klassekammerat. Vårda Øjenklinik var gode og billige i forhold til andre klinikker i Danmark!

Min arbejdskollega havde fået foretaget en laseroperation og var godt tilfreds, hvorimod min klassekammerat fik beskeden efter forundersøgelsen, at han ikke var egnet, da risikoen var for stor.

Det var her, at jeg fandt jeg ud af, at Vårda ØjenKlinik ikke er en pengemaskine, men en klinik, som er loyal, hvilket selvfølgelig betød meget.

Min første kontakt med Vårda Øjenklinik i København, fandt sted i en dejlig atmosfære. Det var til en konsultation, hvor jeg kunne stille alle de spørgsmål, som jeg måtte have vedr. operationen. Jeg blev også undersøgt og fik at vide, at jeg var egnet til en forundersøgelse. Jeg var efter besøget på klinikken i København, allerede lidt lettet og var ikke i tvivl om, at jeg skulle opereres.

Nu nærmede forundersøgelsen sig. Jeg var spændt og glædede mig virkelig meget. Til selve forundersøgelsen fik jeg en meget uddybende forklaring. Jeg var aldersbetinget langsynet og blev anbefalet en RLE Multifokal operation. Begge øjne ville ikke blive opereret samtidig, et af gangen og med 14 dages mellemrum. Dette gjorde mig endnu mere tryg, for sæt det nu skulle gå galt, så havde jeg da stadig det ene øje tilbage! Efter forundersøgelsen var jeg allerede meget lettet og var slet ikke i tvivl – jeg vil have foretaget denne RLE operation.

Da jeg mødte til operationen og til det hele var overstået, gik der ca. 1 1/2 time. Selve operationen tog vel omkring 10 til 15 minutter.

Før operationen blev jeg tilbudt en beroligende pille, så jeg kunne slappe godt af. Jeg fik pupiludvidende dråber af flere gange samt lokalbedøvende øjendråber. Operationen foregik liggende, mens jeg så op i et meget skarpt lys, men alt var smertefrit. Det var umuligt at blinke med øjet, da der var sat en bøjle på øjet, så jeg ikke kunne blinke.

Efter operationen fortalte øjenlægen, at det var strengt forbudt at klø i øjet de kommende tre uger og jeg fik en folder, hvori der stod, hvordan jeg skulle forholde mig efter operationen.

Allerede dagen efter kunne jeg se skarpt og læse for første gang i 10 år uden briller.

DET ER SÅ VILDT POSITIVT! Jeg har smidt mine briller langt væk og dem har jeg ikke brug for mere. Dog må jeg bruge en skærmbrille (+1) på mit arbejde, når jeg skal se på skærm. Til gengæld kan jeg nemt bruge min Bærbare pc uden brug af briller, da det er den samme læse afstand som hvis jeg skulle læse en avis.

Alle – som jeg mødte på klinikkerne – København som Malmø – var søde og rare til at hjælpe mig med alle mine spørgsmål omkring operationen – før som efter – til et syn uden briller. Derfor kan jeg klart anbefale Vårda ØjenKlinik!

Bruno Ustrup

  
Domain: vardalaser.dk