I dag har jeg perfekt syn, og er ved at overtale min kone til at gøre det samme.


I dag har jeg perfekt syn, og er ved at overtale min kone til at gøre det samme.

I dag har jeg perfekt syn, og er ved at overtale min kone til at gøre det samme.

Den første kontakt med Vårda Øjenklinik var ved forundersøgelsen i Malmø, hvilket var et utrolig behageligt møde. Alle jeg havde kontakt med var helt fantastiske imødekommende og venlige, men samtidig meget kompetente. Der var ikke et øjeblik, hvor jeg ikke følte mig godt behandlet. Sådan er det i øvrigt stadig både i Malmø og København.

Selve forundersøgelsen tog ca. en times tid i alt. Man fik målt sine øjne på kryds og tværs. Det eneste egentlige ubehag er, at man er utrolig lysfølsom pga. de dråber man får. Det opdagede jeg primært på Malmø Station, da jeg ikke kunne se, hvilken perron toget til København gik på, men hjem kom jeg da. Det gik dog rimeligt hurtigt over

Operationen er jo en totalt smertefri operation. Man bliver igen budt velkommen, og bliver informeret om slagets gang. Jeg fik tilbudt lidt beroligende, hvilket dog ikke var nødvendigt. Ellers bliver øjnene tjekket en ekstra gang, og straks efter ligger man under selve lasermaskinen. Lægen forklarer stille og roligt, hvad der skal ske, og drypper lidt bedøvelse i øjnene. Lader det virke lidt, og man får lidt flere dråber. Derefter er øjet fuldstændigt bedøvet. Se på den grønne lampe, lig stille, laseren kører, dråber i øjet. Næste øje. Ingen problemer overhovedet. Det eneste, der overraskede mig, var lugten af brændt hud og lyden af dråber, som nærmest kogte, da de kom i. Men igen, det gør overhovedet ikke ondt. Alt i alt tager det vel ca. 5-7 minutter, så er man ude igen.

Så får man en kop kaffe og en ostemad, og derefter en grundig vejledning i, hvordan man skal agere efter operationen. Man får også bedøvende dråber, hvis det skulle gøre ondt, samt saltvand. Mit ene øje sved lidt om aftenen, men så brugte jeg de dråber, og så var det ok igen. Selve synet varierede en del i de første uger. Dette var helt i overensstemmelse med de oplysninger, som blev givet fra start. Synet kan sagtens variere en smule i de første måneder, men det har dog aldrig været så meget, at man ikke kunne se.

Vårda Øjenklinik er helt klart anbefalelsesværdigt. Jeg må jo også tilføje at jeg netop er blevet efterkorrigeret på det ene øje, da der stadig var -0,5. Der var heller ingen problemer, selvom det kun var 0,5 der manglede. Jeg hørt historier fra andre klinikker, hvor man ikke ville efterkorrigere, når det var så lidt, som jeg havde. Også denne operation er udført til punkt og prikke. Denne gang med forundersøgelse og kontrol i København, hvor man får fuldstændig samme gode behandling, som i Malmø. I dag har jeg perfekt syn, og er ved at overtale min kone til at gøre det samme.


 
Domain: vardalaser.dk