Øjenoperationer og laseroperationer


  Øjenoperationer, laseroperationer og øjenlaser

Den rette operation kan betyde hele forskellen

Til forundersøgelsen finder vi frem til, om en operation vil gavne dig – vi fraråder en øjenoperation, hvis vi ikke er fagligt sikre på det succesfulde resultat. Og vi anvender absolut kun det nyeste kvalitetsudstyr for at sikre processen hele vejen rundt om enhver af vores operationer, som du kan se mere om her:

NoCut 
– helt uden at røre og skære i øjet
Vil du af med briller og linser, tilbyder vi Danmarks eneste øjenlaseroperation, helt uden der røres og skæres i øjet. Rent praktisk sker der det, at vi ved en NoCut operation lader laseren gøre hele arbejdet. Den fordamper skånsomt både det yderste cellelag på hornhinden og synsfejlen i én samlet proces. Derefter påsættes en såkaldt bandagelinse, der fungerer som et plaster. Dette “plaster” skal blive siddende i fire døgn. Og nu skal du bruge de næste dage på at komme dig lidt.

RLE
– når øjets linse skal have hjælp
Alderssyn kommer i stigende grad efter 45 års alderen. Med RLE korrigeres alderssyn – og indgrebet udføres som en almindelig operation for grå stær, men med RLE korrigeres synsfejlen ved, at den kunstige linse har en anden brydning end den oprindelige linse. Linserne er højteknologiske produkter, som specialbestilles for at opnå den optimale optiske kvalitet.

GRÅ STÆR
– lys forenden af tågen

En Grå Stær operation foregår som RLE operationen. Grå stær er en øjenlidelse, der giver en grumset linse, som gør det svært at se tydeligt – det afhjælper vi. Symptomerne på grå stær er et tåget og sløret syn. Det kan også mærkes som blændingsbesvær, dobbeltsyn eller øget nærsynethed. Grå stær forekommer almindeligvis blandt ældre, og den gennemsnitlige alder ved en grå stær operation er 75 år. 40 % af alle patienter, der opereres, skal have begge øjne behandlet.


 
Domain: vardalaser.dk