NoCut™


  NoCut™ – Øjen laser

Nyt inden for laserkirurgi er NoCut, hvilket betyder, at laseren gør alt arbejdet. Den fjerner det yderste lag (epitelet) på hornhinden og derefter synsfejlen i en og samme seance. Ved NoCut er risikoen for komplikationer og visuelle problemer minimeret. NoCut er en sikker og skånsom metode. Den kan sammenlignes med en overfladisk hudafskrabning, så øjet heler sikkert og naturligt. Naturlig heling tager tid, så forvent ikke at kunne arbejde den første uge efter operationen.

Hvordan foregår det? Nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl (astigmatisme) kan behandles med NoCut. Ved selve operationen styrer laseren det hele. Først fjerner laseren det yderste lag midt på hornhinden, hvorefter laseren behandler selve synsfejlen i vævet. Derefter sættes en kontaktlinse på øjet, der virker som et plaster. Linsen tages ud på femtedagen efter operation. Selve operationen er meget hurtig, effektiv og smertefri! Bagefter tilbydes kaffe og en bid brød, mens der gives information om efterbehandling. På operationsdagen skal det forventes at tilbringe omkring halvanden time på klinikken. 

Operationen henvender sig til

Nærsynethed op til -10 dioptrier, langsynethed op til +4 dioptrier og astigmatisme op til 4 dioptrier. Hvis du har en større synsfejl end dette, foretages en individuel vurdering. Dels vedrørende muligheden for at gennemføre en behandling og dels vedrørende prisen.

Sådan foregår operationen

Øjet bliver målt meget nøje, og computeren beregner en optimal behandlingsprofil, en såkaldt wavefrontsanalyse. Din øjenlæge kontrollerer data og korrigerer dem om nødvendigt. Behandlingen varer 30-60 sekunder, afhængig af de dioptrier, som skal behandles.


 
Domain: vardalaser.dk