Om Vårda Øjenklinik


  Om Vårda Øjenklinik

Dine øjne betyder alt. Også for os.

Vi vægter den kompromisløse kvalitet og sikkerheden højest, og det giver en tryghed og ro både for dig, men også for vores medarbejdere – der står 100% inde for alt hvad vi laver, og alle samtaler vi har med patienterne. Vi følger dig i lang tid efter en operation og sikrer, at du er glad og at alt går som det skal. Det betyder også, at du altid føler dig velkommen til at give os et kald, hvis du er i tvivl om det mindste.

Er du blandt dem, der ikke længere ønsker at være afhængig af briller eller linser, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre til et skarpt syn og mere glæde i hverdagen. Vårda Øjenklinik højner standarden i markedet og sætter anstændighed og sunde værdier i top – sådan har det altid været. Vi startede i Sverige, og har udviklet os med årerne og er i dag også i Danmark og Norge.

Vi er en tæt knyttet familievirksomhed med mange år på bagen og over 40.000 øjenoperationer bag os. Som patient hos os er du en del af familien – og sådan mener vi, det bør være. Mange er nervøse, når operationen skal i gang, og vi holder dig meget gerne i hånden hele vejen – bogstaveligt talt – hvis du ønsker det. Ring til os og book en forundersøgelse, så vurderer vi grundigt alle detaljer, og du får svar på alle dine spørgsmål.


 
Domain: vardalaser.dk